Udało mi się zrobić 2 linie na wyświetlaczu ,jeszcze raz zakodowałem i reset zegarów . Tylko że nie mam teraz komunikacji z modułem komfortu, może to mieć związek z wymianą zegarów ?
O1 Wymiana zegarów na pełny FIS - zdjęcia
Zwiń
X
-
Artq masz tu duzy fis http://lostark.pl/pl/czesci/skoda/mo...licznik_141356VAG - diagnostyka - kodowania - adaptacje - PIN immo - adaptacje kluczyków
Jeżeli post okazał się pomocny kliknij
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alxxxArtq masz tu duzy fis http://lostark.pl/pl/czesci/skoda/mo...licznik_141356Jest też w domu SEAT BSE i VW AQY
Komentarz
-
-
Kodowanie ponowne i odłączenie aku nie pomaga,lusterka i szyby od środka nie działają, teraz chyba muszę sprawdzić kable, przed wymianą zegarów miałem błąd na zegarach - komunikacja z modułem komfortu jednym kablem i błąd na module komfortu że jest źle zakodowany (kodowanie jest 00067 czyli 4 zamki i 2 szyby el czyli czyli chyba dobrze)Jest też w domu SEAT BSE i VW AQY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alxxx Zobacz wpisArtq odśwież kodowanie w gateway. Ten błąd raczej nie zależy od Twoich modów tylko kabelkowa sprawaJest też w domu SEAT BSE i VW AQY
Komentarz
-
-
Mam pytanie czy licznik 1U0 920 820 B od O1 z 2004 r 1,8 turbo automat może nie mieć komputera pokładowego i częściowy CAN ? nie łączy się z modułem komfortu. Założyłem do o1 Tour z 2009 r i na wyświetlaczu 1/2 fis pokazuje tylko temperaturę, czas postoju i czas jazdy po podaniu masy na pin 24 przełącza na czas jazdy nr 2. (kodowanie licznika 19113).Jest też w domu SEAT BSE i VW AQY
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Artq Zobacz wpisMam pytanie czy licznik 1U0 920 820 B od O1 z 2004 r 1,8 turbo automat może nie mieć komputera pokładowego i częściowy CAN ? nie łączy się z modułem komfortu. Założyłem do o1 Tour z 2009 r i na wyświetlaczu 1/2 fis pokazuje tylko temperaturę, czas postoju i czas jazdy po podaniu masy na pin 24 przełącza na czas jazdy nr 2. (kodowanie licznika 19113).
Licznik już wskazuje spalanie i zasięg, wgrałem kilka wsadów do testów, ale na żadnym nie ma łączności z modułem komfortu więc wróciłem do starego licznika.Jest też w domu SEAT BSE i VW AQY
Komentarz
-
Komentarz